fbpx Skip to content

Mijn naam is Jacomine Punt en ik ben moeder van 3 prachtige meiden. Ik heb twee beroepen: kinesioloog en altvioliste. Als altvioliste ben ik al ruim 20 jaar werkzaam bij het Residentie Orkest in Den Haag. En als kinesiologe werk ik vanaf september 2017 op de maandag de hele dag en woensdag vanaf 14.30 in de Gnephoek 2B in Alphen aan den Rijn.

Ik ben tot deze mooie combinatie gekomen omdat ik in mijn beroep als altvioliste aanliep tegen een overbelasting van mijn schouder waardoor ik niet meer goed kon spelen. Ondanks een geweldige fysiotherapeute bleef mijn schouder continu “aanwezig”. Zo ben ik in aanraking gekomen met kinesiologie. Er bleek een wereld achter mijn schouder problemen te zitten. Ik probeerde met alle macht meerdere ballen in de lucht te houden: een goede moeder, actief op de school van mijn kinderen, gedreven en gepassioneerd in mijn werk als altvioliste, een goede echtgenote en en en … Door de kinesiologie heb ik geleerd wat stress echt is en wat het met mijn lichaam doet. En het allermooiste dat je met behulp van kinesiologie de stress die blokkades in je energie systeem veroorzaakt op kunt lossen! Mijn belastbaarheid is enorm omhoog gegaan waardoor ik de hoge belasting in mijn leven toch goed aankan en weer plezier in mijn leven ervaar.

In 2013 raakte ik door de bezuinigingen in de kunstsector een kwart van mijn baan in het Residentie Orkest kwijt en ben ik kinesiologie gaan studeren. En daar ben ik heel gelukkig van geworden. Inmiddels ben ik afgestudeerd op HBO niveau en ben aangesloten bij de beroepsvereniging BVK. Afgelopen juli heb ik mijn eigen bedrijf Libramento opgezet. Nu wil ik jou graag helpen hoe je, ondanks het feit dat je veel ballen in de lucht moet houden, je toch keuzes kunt maken waar je gelukkig van wordt!

Back To Top