fbpx Skip to content

Kinesiologie is een werkwijze die erop gericht is om het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren waardoor het welzijn op alle niveaus van gezondheid verbetert. Het stimuleert de vitaliteit van de mens en vermindert stress in het dagelijks leven.

Ik ga op zoek naar plekken in jouw lichaam waar je onbewust spanning vasthoudt waardoor energie niet kan stromen en er klachten ontstaan. Dit doe ik met behulp van de spiertest. De spiertest is een instrument dat door middel van het testen van spierspanning in een spier de onbewuste reacties van het lichaam op allerlei invloeden zichtbaar maakt.

Met behulp van de spiertest ga ik op zoek naar waar jouw lichaam in onbalans is met betrekking tot de klacht. Dit kan zijn op structureel gebied (botten, spieren, organen), op emotioneel gebied of op biochemisch gebied zoals in de voeding en/of allergieën/intoleranties of op een combinatie hiervan. De spiertest helpt ook met het vinden van de juiste oplossing. De blokkades kan ik opheffen door onder meer het masseren of vasthouden van acupressuurpunten, een kleur, een geluid, een emotie, een steen of een (bloesem)remedie.

Door blokkades op te heffen hoeft het lichaam niet langer zijn energie in de klacht of het probleem te stoppen maar kan het zelfhelend vermogen zijn werk doen. Hierdoor komt er energie vrij om andere keuzes te maken zodat je vitaliteit en welbevinden worden bevorderd.

Back To Top