fbpx Skip to content

Hoe ziet een consult eruit?

We beginnen met een gesprek over de reden van komst en waar je aan wilt werken. Daarna inventariseer ik door middel van de spiertest waar jouw lichaam in onbalans is met betrekking tot je doel/klacht. Vervolgens gebruik ik kinesiologische technieken om deze onbalans op te lossen. Dan test ik na of de onbalans opgeheven is. Tot slot evalueren we de sessie en kijken we wat je hiervan meeneemt.

Kan ik mijn kleren aanhouden?

Je kunt je kleren gewoon aanhouden. Ik vraag je alleen je schoenen uit te doen.

Hoe lang duurt een consult?

Een consult duurt gemiddeld tussen de 1 en 1.5 uur.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Normaliter zijn er meerdere behandelingen nodig. Na 3-5 keer evalueren we samen of we tevreden zijn met het resultaat en we kunnen stoppen of dat we verder willen werken.

Hoeveel kost een consult?

Een behandeling kost €85 per keer. De prijs per 1 december 2023 is €90. Dit bedrag kun je contant voldoen of per bank overschrijving binnen 14 dagen na afloop van de behandeling. De rekening dien je eventueel zelf in bij je zorgverzekeraar. De behandeling is vrijgesteld van btw.

Vergoedt mijn zorgverzekeraar deze behandeling?

De meeste zorgverzekeraars vergoeden kinesiologie (deels) vanuit een aanvullend pakket. Dit kun je vinden in je polisvoorwaarden onder “alternatieve geneeswijzen”. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT en de koepelorganisatie RBCZ.

 

 

Annuleren

Mocht je verhinderd zijn, dan dien je een afspraak minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Zo niet, dan wordt het consult alsnog voor 50% in rekening gebracht.

Niet tevreden?

Mocht je niet tevreden zijn, hoor ik dat graag van je. Je kunt dan (telefonisch) contact opnemen. Mochten we er samen niet uitkomen dan kunt je een klacht indienen bij de LVNT. Vanuit de LVNT zal een onafhankelijke klachtenfunctionaris je klacht begeleiden. Als de klacht m.b.v. de klachtenfunctionaris niet naar tevredenheid wordt opgelost, kun je je wenden tot een erkende Geschilleninstantie die een bindende uitspraak doet. Ik ben gehouden aan de beroepscodes van de LVNT en RBCZ/TCZ (tuchtrecht). De Privacyverklaring kun je bekijken via deze link.

Back To Top